Musea

Kunst uit de provincies

Naast de bekende Nationale EntertainmentCard t.w.v. € 5,- krijgt u als koper van de Aangenaam Klassiek-cd‘s nog iets cadeau: in de verpakking zit een leaflet met kortingsbonnen van de deelnemende musea. Hiermee kunt u gratis of met korting het museum eenmalig bezoeken.

Al lange tijd is het een wens van Aangenaam Klassiek om kunst met klassieke muziek te verbinden. Maar hoe doe je dat en waar ga je beginnen?

Na lang puzzelen en de nodige gesprekken met diverse partijen hebben we de daad bij het woord gevoegd en contact gezocht met verschillende musea. Al snel raakten de benaderde musea enthousiast en begon het plan vorm te krijgen. We hebben elf musea uit tien provincies bereid gevonden om een samenwerking met Aangenaam Klassiek aan te gaan.

De meewerkende musea hebben zelf een onderwerp, expositie of kunstwerk gekozen waar ze met passie en kennis veel over te vertellen hebben. Nu kunnen wij, liefhebbers van klassieke muziek en Aangenaam Klassiek, hier op een bijzondere wijze kennis van nemen en ons inlezen in een specifiek onderwerp. leder verhaal nodigt uit tot verdieping en een museumbezoek.